More

  7 articole cu ajutorul cărora casa ta va fi mult mai bine organizată

  Dată:

  Share:

  O locuință curată și ordonată e motiv de mândrie pentru unii, obsesie pentru alții, dar o încântare pentru toți. Cui nu-i place să găsească ce are nevoie chiar în momentul respectiv, în loc să caute cu disperare minute în șir?

  Contrar unor concepții larg răspândite, dar eronate, pentru a avea o locuință în care ordinea să fie la ea acasă, nu e nevoie de câteva ore pe zi, ci doar de niște obiceiuri ferme. 

  Te poți ajuta de următoarele articole, dacă vrei ca locuința ta să arate mult mai bine și să fie mai bine organizată

  Containerele și organizatoarele pentru tacâmuri

  Fără îndoială, bucătăria e cel mai dificil de menținut curată, dacă obișnuiești să gătești, pentru că în chiuvetă se adună mormane de vase, pe aragaz apar tot felul de pete, firimituri pe masă și așa mai departe. Poți să îți ușurezi munca folosind recipiente în care să depozitezi produse precum făina, zahărul, orezul, plicurile cu condimente, pentru că așa eviți riscul de a le împrăștia peste tot din cauză că pungile n-au fost sigilate corespunzător, iar dulapurile vor arăta mult mai bine. 

  De asemenea, cu cât ai mai multe ustensile, cu atât e mai bine să folosești organizatoare pentru sertare – în felul acesta, nu vei căuta minute bune după un curățitor de cartofi, care eventual s-a și încâlcit într-un tel, ci vei ști exact de unde să îl iei. 

  Suportul de sticle pentru frigider

  Dacă te vei uita pe Altex.ro, vei vedea că sunt frigidere care au un astfel de suport integrat. Poți, însă, să îl achiziționezi separat și să îl atașezi chiar tu unuia dintre rafturi.

  Nu doar că îți ține sticlele într-un singur loc și totul va fi mult mai organizat, dar îți economisește și spațiu, pentru că zona de sub raft, cu excepția recipientelor înalte, rămâne neocupată și nu o poți folosi altfel. 

  Un suport pentru burete cu dispenser pentru detergent

  Cele mai citite articole

  Bucătăria ta va părea mult mai îngrijită dacă o vei dota cu un suport pentru burete și dozator de detergent. Chiar poți să adaugi un plus de personalitate casei în acest mod, pentru că astfel de obiecte se găsesc în extrem de multe variante: de la elegante până la caraghioase, sigur vei găsi un set care să-ți placă.

  Tuburile pentru cabluri

  Când vine vorba despre aspectul locuinței, cablurile întinse pe toată podeaua, în diverse culori, eventual și încâlcite, nu sunt deloc estetice. Prin urmare, fie că alegi tuburi, fie că alegi cutii, livingul tău va arăta semnificativ mai bine.

  Un suport pentru încălțăminte

  Închis, deschis, tip bancă sau vertical, opțiunile sunt multiple, iar holul tău își va schimba complet aspectul. Ideal ar fi să aibă mai multe rafturi decât ai tu nevoie, ca să rămână spațiu și pentru pantofii musafirilor – nu doar că vei menține intactă imaginea holului, dar îi vei face și pe ei să se simtă foarte bine primiți.

  Umerașe verticale

  Dacă dressingul tău nu mai face față volumului de articole vestimentare, umerașele verticale s-ar putea să fie exact soluția de care ai nevoie. Similar acelor suporturi pentru frigider, ele te ajută să folosești un spațiu care, altfel, ar rămâne neutilizat, iar această redistribuire îți permite și să găsești mai ușor hainele pe care le cauți.

  Organizarea impecabilă nu e o meteahnă insuportabilă a unora. Cei mai eficienți și productivi oameni sunt și foarte organizați, pentru că asta le permite să economisească timp și să îl folosească mai târziu pentru lucruri care chiar contează.

  Sursă foto: unsplash.com

  Cele mai citite articole

  ━ mai multe similare

  „Puiul BIO de la La Provincia: O Alegere Responsabilă și Sănătoasă”, afirmă fondatorul companiei, Iustin Paraschiv

  În lumina creșterii interesului pentru alimentația sănătoasă și ecologică, La Provincia, prin intermediul companiei Carmistin, își asumă un pas semnificativ către satisfacerea acestei nevoi,...

  Transformarea zâmbetului: Importanța și beneficiile implanturilor dentare

  În lumea modernă, un zâmbet strălucitor este considerat un atribut esențial al unei imagini atractive și încrezătoare. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor noastre...

  Sfaturi și trucuri pentru întreținerea corectă a parchetului de bambus

  Parchetul de bambus este o alegere populară pentru pardoseala interioară datorită aspectului său estetic plăcut, durabilității și sustenabilității. Pentru a vă asigura că parchetul...

  Bucurie Culinară: Paste cu Piept de Pui

  Pastele cu piept de pui reprezintă o combinație clasică și reconfortantă în bucătăria italiană și nu numai. Această rețetă simplă și versatilă este iubită...

  Canturi pentru blaturile de bucătărie: cum să alegi variantele potrivite pentru proiectele tale

  Ca furnizor de mobilă de bucătărie, știi cât de important este să alegi canturile potrivite pentru blaturile clienților tăi. Canturile nu numai că trebuie...

  Cum păstrez în cele mai bune condiții prăjiturile din cofetărie

  Pentru iubitorii de dulciuri, o prăjitură proaspătă din cofetărie este o adevărată bucurie. Gustul delicios și textura fină pot transforma o zi obișnuită într-o...

  Vrei să ai un zâmbet frumos și o dinți funcționali în 24 de ore? Optează pentru procedura fast and fixed

  Procedura Fast and Fixed, cunoscută și sub numele de procedura All-on-4 sau procedura All-on-6, este o abordare inovatoare pentru tratarea persoanelor care au suferit...