More

  Birou De Proiectare – Magazine Si Centre Comerciale

  Dată:

  Share:

  Realizarea unui proiect pentru un magazin, un centru comercial si orice alt spatiu comercial legat de comert, are propriile caracteristici care determina procesul de proiectare. In special, acestea sunt: recunoastere locala, accesibilitate mijloace de transport, zonare, caracteristici de tranzictionare. 

  Te-ai gandit vreodata ca aspectul magazinului tau poate aduce vanzari suplimentare datorita unei aterizari reusite pe un teren, solutii spatiale si volumetrice de succes si materiale de finisare bine alese? 

  Daca sarcina blocurilor de apartamente este sa se incadreze in peisajul general, atunci magazinele trebuie sa atraga clientii cu aspectul lor izbitor si de aceea ai nevoie de un birou de proiectare, precum Cross Design.

  Accesibilitatea transportului 

  In magazin sunt aduse in mod constant marfuri noi, iar deseurile solide si ambalajele trebuie ridicate. In plus, majoritatea cumparatorilor de astazi au nevoie de parcare. Atunci cand realizeaza un proiect pentru un magazin sau un centru comercial, se iau in considerare aceste puncte importante si se ajunge la cea mai buna locatie pentru un obiect de pe un teren.

  Zonare 

  Diferite spatii ale magazinului (depozit, birou, retail) necesita diferite comunicatii, materiale de finisare si volume. Experienta proiectantilor le permite sa creeze un spatiu de vanzare cu amanuntul confortabil si sigur atat pentru clienti, cat si pentru angajatii magazinului.

  Caracteristici de tranzactionare 

  Amplasarea competenta a marfurilor in zona magazinului, crearea asa-numitului „triunghi de aur”, permite proprietarilor sa creasca semnificativ vanzarile pe unitate de suprafata.

  Birou de proiectare – Etapele designului magazinului

  Dupa ce au primit de la client insarcinarea tehnica pentru elaborarea planului magazinului, specialistii biroului de proiectare Cross Design planifica zonele tehnologice ale cladirii. Dintre acestea se remarca:

  Cele mai citite articole

  Locuri pentru primirea si depozitarea marfurilor. Deoarece toate produsele au cerinte privind conditiile de temperatura si umiditate, sunt planificate spatii separate pentru diferite tipuri de produse. Daca este necesar, in unele dintre ele sunt instalate camere frigorifice, ventilatie fortata, sunt instalate dispozitive suplimentare de incalzire.

  Coridoare de transport pentru mutarea produselor, camere tehnice, agregate.

  Spatii pentru personalul magazinului. 

  Planul finit al zonelor tehnologice ale magazinului este prezentat clientului spre aprobare. La randul sau, clientul face modificarile necesare si trimite planul spre revizuire sau accepta planul fara a face nicio modificare.

  Birou de proiectare – Realizarea unui plan de schita al magazinului

  Acest lucru defineste aspectul viitorului magazin si descrie solutii volumetrice. Aceasta este cea mai flexibila parte a proiectului, in care se fac cel mai adesea ajustari – atat initiate de proprietar insusi, cat si de autoritatile municipale.

  Dezvoltarea unui proiect de magazin. Toata documentatia necesara a proiectului este pregatita pentru sectiuni separate. Prezenta sectiunilor in proiect este reglementata de lege si aduce consistenta in urmatoarea, a treia etapa.

  Desene de lucru. Acestea sunt diagrame vizuale pas cu pas care ii vor ajuta pe executanti (constructori, electricieni, instalatori si alti profesionisti) sa dea viata ideii designerului.

  Cele mai citite articole

  ━ mai multe similare

  „Puiul BIO de la La Provincia: O Alegere Responsabilă și Sănătoasă”, afirmă fondatorul companiei, Iustin Paraschiv

  În lumina creșterii interesului pentru alimentația sănătoasă și ecologică, La Provincia, prin intermediul companiei Carmistin, își asumă un pas semnificativ către satisfacerea acestei nevoi,...

  Transformarea zâmbetului: Importanța și beneficiile implanturilor dentare

  În lumea modernă, un zâmbet strălucitor este considerat un atribut esențial al unei imagini atractive și încrezătoare. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor noastre...

  Sfaturi și trucuri pentru întreținerea corectă a parchetului de bambus

  Parchetul de bambus este o alegere populară pentru pardoseala interioară datorită aspectului său estetic plăcut, durabilității și sustenabilității. Pentru a vă asigura că parchetul...

  Bucurie Culinară: Paste cu Piept de Pui

  Pastele cu piept de pui reprezintă o combinație clasică și reconfortantă în bucătăria italiană și nu numai. Această rețetă simplă și versatilă este iubită...

  Canturi pentru blaturile de bucătărie: cum să alegi variantele potrivite pentru proiectele tale

  Ca furnizor de mobilă de bucătărie, știi cât de important este să alegi canturile potrivite pentru blaturile clienților tăi. Canturile nu numai că trebuie...

  Cum păstrez în cele mai bune condiții prăjiturile din cofetărie

  Pentru iubitorii de dulciuri, o prăjitură proaspătă din cofetărie este o adevărată bucurie. Gustul delicios și textura fină pot transforma o zi obișnuită într-o...

  Vrei să ai un zâmbet frumos și o dinți funcționali în 24 de ore? Optează pentru procedura fast and fixed

  Procedura Fast and Fixed, cunoscută și sub numele de procedura All-on-4 sau procedura All-on-6, este o abordare inovatoare pentru tratarea persoanelor care au suferit...