Incasabile, naturale, durabile, ecologice….jucariile din lemn au o multime de atuuri sau de avantaje. Si foarte multe marci de pe piata vor sa ofere tuturor copiilor jucarii de o calitate incomparabila. Jucariile din lemn sunt jucarii foarte apreciate deoarece atat de copii mai mari, cat si de cei mai mici deoarece sunt rezistente, respecta mediul si pe langa faptul ca sunt foarte frumoase, ajuta copiii sa invete foarte multe lucruri.
De ce jucariile din lemn sunt cea mai buna alegere?
Jucariile din lemn sunt atemporale. Jucariile din lemn nu sunt la moda doar in ultima perioada. Sunt la moda de decenii, de secole chiar. Bunicii si parintii apreciau si ei pe vremuri aceste jucarii din lemn educative iar copii, nepotii sau stranepotii lor se pot juca acum si ei cu jucariile din lemn si pot invata o multime de lucruri in acelasi timp.
Desi exista multe produse educationale noi si interesante, uneori este util sa ramanem la ceea ce a fost incercat si adevarat. Chiar daca companiile reimagineaza organizarea, culoarea sau designul jucariilor lor din lemn, acestea au in continuare acelasi aspect clasic si aceleasi beneficii educationale de care se bucura copiii de generatii intregi.
Cele mai citite articole
Jucariile din lemn cresc odata cu copilul. Atunci cand se investeste in jucarii de lemn pentru educatia copiilor, se investeste in ceva durabil, destul de polivalent pentru a creste odata cu acestia.
Copiii mici si prescolari se pot angaja in jocuri simple de imaginatie si in manipulari de baza cu jucarii din lemn, dar copiii mai mari pot incepe sa incorporeze jucarii din lemn in scenarii imaginative mai complexe, sa le includa in discutii despre geometrie si fizica si sa le foloseasca pentru a rezolva probleme. Pe masura ce abilitatile si aptitudinile mentale ale copilului se dezvolta, se dezvolta si utilizarile jucariilor din lemn.
Jucariile din lemn incurajeaza imaginatia. Jucariile din lemn sunt cele care dau copiilor posibilitatea de a lua controlul asupra jocului. In timp ce unele jucarii din lemn au forma unor vehicule, alimente sau obiecte de uz casnic obisnuite, acestea incurajeaza copiii sa isi foloseasca imaginatia pentru a le incorpora in invatare si joaca.
Alte jucarii educative din lemn au forme de baza, cum ar fi bete, blocuri, arcuri, triunghiuri si cercuri. Aceste forme de baza le permit copiilor sa le exploreze cu adevarat utilizarile si sa gaseasca modalitati creative de a le folosi in diferite materiale.