More

  Iustin Paraschiv, președinte al companiei LaProvincia, anunță lansarea produsului „Puiul BIO Hrănit Sănătos” 

  Dată:

  Share:

  Carmistin, orientată către sustenabilitate, inaugurează prima fermă de pui BIO din România, extinzând astfel portofoliul brandului La Provincia cu produsul „Pui BIO Hrănit Sănătos,” un produs premium de înaltă calitate.

  Prin adăugarea acestui produs, La Provincia consolidează o etapă semnificativă în dezvoltarea sa, diversificându-și portofoliul de produse BIO. Cu eforturile de a-și consolida poziția în domeniul alimentelor sănătoase și sustenabile, brandul aduce în atenție „Puiul BIO Hrănit Sănătos„, o alegere care nu doar satisface cerințele gustului autentic, dar și promovează un stil de viață sănătos.

  La Provincia, un brand românesc cunoscut pentru produsele sale sănătoase și sustenabile, răspunde cererii crescute pentru produse BIO, reflectând o schimbare semnificativă în preferințele consumatorilor într-o societate în care calitatea și proveniența alimentelor devin tot mai importante.

  Compania condusă de Iustin Paraschiv se angajează să ofere opțiuni alimentare pentru publicul de masă care să răspundă cu succes nevoilor actuale, adaptându-se rapid la cerințele pieței fără a compromite standardele sale înalte de calitate și gustul autentic românesc, aspecte definitorii pentru identitatea brandului.

  Fiecare produs din această gamă reprezintă o soluție pentru cerințele tot mai exigențe ale consumatorilor, oferind nu doar o alternativă sănătoasă, ci și o experiență culinară autentică și de înaltă calitate. Prin această inițiativă, La Provincia nu doar se aliniază tendințelor pieței, ci și stabilește noi standarde în ceea ce privește excelența în produsele alimentare BIO.

  Cele mai citite articole

  Iustin Paraschiv, Președinte al Carmistin, anunță lansarea produsului „Pui BIO Hrănit Sănătos” marcând o nouă etapă în evoluția organizației sub conducerea sa, cu inaugurarea primei ferme de pui BIO. Această decizie reflectă angajamentul companiei de a contribui la dezvoltarea producției de alimente sănătoase și sustenabile în România.

  Deschiderea primei ferme de carne de pui BIO reprezintă un moment deosebit de important, fiind o continuare naturală a planului Carmistin în ceea ce privește producția de hrană BIO în România. Cererea pentru un produs precum „Puiul BIO La Provincia” este un semn de maturitate a pieței, reflectând o preocupare tot mai mare pentru calitate și pentru hrana sănătoasă, produsă în mod responsabil și sustenabil, conform declarațiilor lui Andrei Brumaru, directorul executiv al companiei Carmistin.

  Ferma se află în comuna Leleasca, din județul Olt, și reprezintă centrul unei abordări alimentare axate pe responsabilitate și respect față de mediul înconjurător. Fiecare aspect al procesului de creștere a puilor este atent gestionat, de la hrana provenită din agricultura proprie până la condițiile de creștere ale păsărilor. Această abordare asigură obținerea unui produs final care nu doar respectă, ci depășește cele mai înalte standarde de calitate și sustenabilitate.

  Puiul BIO Hrănit Sănătos” este disponibil pe piața românească începând cu data de 1 noiembrie, cu gramaje comercializate cuprinse între 700 și 1.200 grame pe tavă. Acest produs se remarcă prin caracteristicile sale distincte, incluzând proveniența hranei păsărilor din agricultura ecologică, producție proprie, și creșterea lor în aer liber, în spații de minim 4 metri pătrați pentru fiecare pasăre. Un alt aspect important este faptul că păsările cresc natural, fără utilizarea de antibiotice sau adaosuri de sinteză, respectând astfel normele producției ecologice și oferind consumatorilor o alternativă sănătoasă și autentică în categoria produselor din carne de pui.

  Alegerea atentă a materiilor prime, respectarea normelor europene de calitate și siguranță, precum și metodele inovatoare de producție reflectă angajamentul constant al companiei Carmistin de a oferi consumatorilor produse ecologice și sănătoase pentru consum.

  Prin oferirea produselor BIO, La Provincia promovează o alimentație responsabilă, atentă la impactul asupra mediului și la calitatea ingredientelor. Această abordare complexă confirmă poziționarea brandului nu doar ca un furnizor de alimente, ci ca un partener de încredere în călătoria fiecărui consumator către un stil de viață sănătos și sustenabil.

  Cele mai citite articole

  ━ mai multe similare

  „Puiul BIO de la La Provincia: O Alegere Responsabilă și Sănătoasă”, afirmă fondatorul companiei, Iustin Paraschiv

  În lumina creșterii interesului pentru alimentația sănătoasă și ecologică, La Provincia, prin intermediul companiei Carmistin, își asumă un pas semnificativ către satisfacerea acestei nevoi,...

  Transformarea zâmbetului: Importanța și beneficiile implanturilor dentare

  În lumea modernă, un zâmbet strălucitor este considerat un atribut esențial al unei imagini atractive și încrezătoare. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor noastre...

  Sfaturi și trucuri pentru întreținerea corectă a parchetului de bambus

  Parchetul de bambus este o alegere populară pentru pardoseala interioară datorită aspectului său estetic plăcut, durabilității și sustenabilității. Pentru a vă asigura că parchetul...

  Bucurie Culinară: Paste cu Piept de Pui

  Pastele cu piept de pui reprezintă o combinație clasică și reconfortantă în bucătăria italiană și nu numai. Această rețetă simplă și versatilă este iubită...

  Canturi pentru blaturile de bucătărie: cum să alegi variantele potrivite pentru proiectele tale

  Ca furnizor de mobilă de bucătărie, știi cât de important este să alegi canturile potrivite pentru blaturile clienților tăi. Canturile nu numai că trebuie...

  Cum păstrez în cele mai bune condiții prăjiturile din cofetărie

  Pentru iubitorii de dulciuri, o prăjitură proaspătă din cofetărie este o adevărată bucurie. Gustul delicios și textura fină pot transforma o zi obișnuită într-o...

  Vrei să ai un zâmbet frumos și o dinți funcționali în 24 de ore? Optează pentru procedura fast and fixed

  Procedura Fast and Fixed, cunoscută și sub numele de procedura All-on-4 sau procedura All-on-6, este o abordare inovatoare pentru tratarea persoanelor care au suferit...