More

  „Puiul BIO de la La Provincia: O Alegere Responsabilă și Sănătoasă”, afirmă fondatorul companiei, Iustin Paraschiv

  Dată:

  Share:

  În lumina creșterii interesului pentru alimentația sănătoasă și ecologică, La Provincia, prin intermediul companiei Carmistin, își asumă un pas semnificativ către satisfacerea acestei nevoi, introducând puiul BIO.

  Iustin Paraschiv, fondatorul companiei, menționează că acest pui este îngrijit cu atenție, hrănit organic, timp de cel puțin 81 de zile. El subliniază importanța alimentației organice în procesul de creștere a puilor BIO, asigurând astfel un produs final de calitate superioară.

  Carmistin își propune să stabilească legături strânse cu clienții săi, oferindu-le alimente de înaltă calitate, autentice ca gust și provenite din surse responsabile. Indiferent dacă este vorba de preparatele preferate, produsele din magazinul lor de încredere sau rețetele încercate și adevărate, companiile din grupul Carmistin împărtășesc aceeași misiune: să ofere tot ce este necesar pentru o alimentație sănătoasă și de calitate.

  Puiul BIO de La Provincia

  Puiul BIO de la La Provincia este o opțiune sănătoasă și sustenabilă pentru consumatori, datorită procesului său de creștere tradițional și atenției acordate în fiecare etapă a producției. Declarațiile lui Iustin Paraschiv au demonstrat în timp că nu sunt doar strategii de marketing, ci realități de care consumatorii beneficiază.

  Un aspect distinctiv al creșterii puilor Bio La Provincia este mediul lor de creștere. Aceștia sunt lăsați în aer liber, având la dispoziție spații generoase de cel puțin 4 metri pătrați fiecare. Această practică îi ajută să se miște liber și să trăiască într-un mediu natural, contribuind la sănătatea și bunăstarea lor.

  Un alt aspect crucial în procesul de producție este hrana puiului. La Provincia se angajează să ofere o hrană de cea mai înaltă calitate, compusă 100% din cereale organice. Această hrană naturală și echilibrată contribuie la dezvoltarea sănătoasă a puilor și la calitatea superioară a cărnii.

  Cele mai citite articole

  Perioada de creștere a puilor Bio La Provincia este de minim 81 de zile, ceea ce permite acestora să se dezvolte în mod natural, rezultând o carne mai gustoasă și mai sănătoasă pentru consumatori.

  Lansarea gamei de Pui Bio La Provincia reprezintă un pas strategic pentru companie în promovarea alimentației sănătoase și sustenabile, în conformitate cu viziunea fondatorului Iustin Paraschiv și a echipei sale. Aceasta se încadrează într-o strategie mai largă care vizează producția de alimente de înaltă calitate prin procese sustenabile, în conformitate cu obiectivele de reducere a emisiilor de carbon.

  Pentru a susține această misiune de sustenabilitate, compania investește considerabil în tehnologii și practici agricole durabile, monitorizarea și reducerea amprentei de carbon, precum și în parteneriate cu furnizorii și comunitățile locale pentru a promova practici responsabile în întregul lanț de aprovizionare.

  Astfel, puiul Bio La Provincia nu este doar o opțiune sănătoasă pentru consumatori, ci și o manifestare a angajamentului companiei față de calitate, bunăstare animală și protecția mediului înconjurător. Prin adoptarea unei abordări sustenabile și responsabile, La Provincia reușește să ofere produse de înaltă calitate care satisfac nevoile și valorile consumatorilor moderni.

  Gama La Provincia

  Gama de produse La Provincia oferă o varietate de opțiuni sănătoase și sustenabile pentru consumatori:

  • Puiul Vegetarian: Crescut cu legume și cereale, acest pui beneficiază de o dietă sănătoasă, provenind din terenurile cultivate proprii din zona Horezu, cunoscută pentru aerul curat și terenurile nepoluate.
  • Puiul Marinat: Produse gata preparate cu marinadă, ușurând procesul de gătire pentru consumatori și satisfăcând o gamă diversă de preferințe culinare.
  • Puiul Fără Antibiotice: Un produs realizat în colaborare cu Lidl, răspunzând cererii pentru carne de pui fără antibiotice, oferind o alternativă sănătoasă și de încredere pe rafturile magazinelor.
  • Puiul Bio: Crescut în mod tradițional, cu acces în aer liber și hrănit cu cereale organice, acest pui reprezintă o alegere responsabilă pentru cei preocupati de sănătatea lor și de mediu.
  • Puiul Crescut la Sol: Produse hrănite și produse în cadrul organizației, pentru a satisface nevoile gastronomice variate ale consumatorilor.
  • Ouă La Provincia de la Găini Hrănite cu Porumb: Asigură o sursă sănătoasă și hrănitoare de proteine pentru consumatori, provenind de la găini crescute la sol, hrănite cu porumb din culturile proprii din zona Horezu.
  • Ouă Bio La Provincia: Oferă ouă premium provenite de la găini crescute exclusiv cu hrană bio și acces la aer liber, garantând calitate și prospețime.

  Gama de produse La Provincia reprezintă un angajament ferm pentru oferirea de opțiuni sănătoase, sustenabile și de înaltă calitate pentru consumatori. Fiecare produs reflectă preocuparea pentru bunăstarea animalelor, protecția mediului și satisfacerea cerințelor culinare variate ale clienților. Prin parteneriatele cu micii fermieri și gestionarea responsabilă a lanțului de aprovizionare, La Provincia demonstrează angajamentul său pentru o producție alimentară durabilă și etică.

  Cele mai citite articole

  ━ mai multe similare

  3 idei prin care îți poți transforma pasiunea în afacere

  Descoperirea unei pasiuni autentice este, pentru mulți, primul pas pe drumul către succes. Însă, transformarea acestei pasiuni într-o afacere prosperă necesită nu doar entuziasm,...

  Gadgeturi pentru protejarea intimității 

  Într-o eră în care tehnologia pătrunde în toate aspectele vieții noastre, protejarea intimității devine o prioritate tot mai importantă. Gadgeturile moderne nu doar că...

  4 modalități pentru a crește aportul de proteine din dieta ta în mod sănătos

  Creșterea aportului de proteine din dieta zilnică este esențială pentru menținerea sănătății și susținerea dezvoltării musculare. Totuși, nu toate sursele de proteine sunt create...

  7 proceduri medicale dentare ce nu trebuie amânate

  Îngrijirea dentară este esențială pentru sănătatea generală și bunăstarea fiecărei persoane. Deși poate fi tentant să amânăm vizitele la dentist din diverse motive, unele...

  10 Accesorii indispensabile pentru ghizi turistici

  Accesoriile indispensabile pentru ghizi turistici sunt elemente esențiale pentru a asigura o experiență sigură, organizată și plăcută pentru grupurile pe care le conduc. Aceste...

  15 Lucruri pe care nu le știai despre istoria Israelului

  Israelul este o țară mică, dar cu o istorie extrem de bogată și complexă, care se întinde pe mii de ani și care a...

  Rolul genunchierelor în prevenirea și tratarea leziunilor la genunchi

  Genunchii sunt unele dintre cele mai solicitate articulații ale corpului, fiind esențiali pentru mobilitate și stabilitate. Din cauza utilizării intense și a structurii complexe,...