More

  Ești o fire romantică? Optează pentru bijuteriile elegante din aur roz!

  Dată:

  Share:

  Bijuteriile din aur roz reușesc întotdeauna să aducă o notă de rafinament ținutelor de zi cu zi, ele reușind să sublinieze personalitatea și eleganța feminină, într-un mod boem și romantic. Un lănțișor delicat, o brățară și o pereche de cercei realizați dintr-un astfel de metal prețios atât de special reușesc să denote bunul gust și atenția pentru detalii.

  Bijuteriile concepute dintr-un astfel de metal prețios se adresează cu precădere femeilor care își doresc să-și evidențieze personalitatea și firea romantică.

  Cum este realizat aurul roz?

  În esență, aurul este un metal moale, care ar putea suferi modificări neplăcute dacă nu ar fi combinat cu alte aliaje. Astfel, metalele care se folosesc pentru a fi combinate cu aurul sunt cele care îi influențează culoarea și, implicit, rezistența. 

  Spre exemplu, aurul roz ia naștere din combinarea cuprului cu aurul natural. În funcție de procentajul de cupru, bijutierii pot obține aproximativ trei tonuri de aur roz: roz foarte deschis și roz, cu o proporție de 25% cupru – 75% aur și aur roșu, cu o proporție de 50% cupru – 50% aur.

  Astfel de bijuterii din aur roz sunt purtate încă din cele mai vechi timpuri, mai exact din secolul al XIX-lea, fiind folosite pentru prima dată în Rusia. Acestea reprezintă un simbol al feminității și se potrivesc fără nicio problemă pentru orice subton al pielii.

  3 idei de bijuterii care nu trebuie să lipsească din colecția unei femei 

  1. Lănțișor din aur roz

  Cele mai citite articole

  Lănțișorul din aur roz de care este atașat și un pandantiv reușește să scoată din anonimat orice ținută. Rezultatul obținut poate reflecta emoție și eleganță privitorului, mai ales dacă pandantivul are și o simbolistică puternică. Se poate opta și pentru un colier cu diamante, prin intermediul căruia efectul obținut este mult mai puternic. 

  1. Cercei din aur roz

  Alături de o rochie simplă de seară, cerceii din aur roz vor face senzație, atrăgând imediat atenția celorlalți invitați. Tot aceștia se potrivesc de minune și la o ținută office, inspirând eleganță, seriozitate și bun gust. Femeile preferă să poarte cercei realizați din acest metal valoros și la ținute casual, adăugând un plus de strălucire.

  1. Brățară din aur roz

  Delicatețea mâinii femeilor este redată, în principiu, de accesorii. Din fericire, brățara din aur roz este bijuteria care reușește fără niciun dubiu să redea eleganța mâinii, potrivindu-se perfect și la restul ținutei. 

  Poate să fie folosită atât iarna, cât și vara alături de celelalte bijuterii concepute din aur roz, pentru o schimbare plăcută de stil și pentru obținerea unor rezultate de-a dreptul atractive. Pentru a-și menține mereu același aspect, contează foarte mult ca bijuteriile să fie depozitate într-o cutie specială, unde accesoriile sunt complet ferite de praf, umiditate și raze UV.

  Deși a început să fie folosit în secolul al XIX-lea în Rusia, aurul roz este la fel de popular și în prezent, în rândul doamnelor și domnișoarelor, care își doresc să adauge o notă de eleganță ținutelor casual sau care vor să-și evidențieze într-un mod rafinat și boem personalitatea plină de viață.

  Cele mai citite articole

  ━ mai multe similare

  3 idei prin care îți poți transforma pasiunea în afacere

  Descoperirea unei pasiuni autentice este, pentru mulți, primul pas pe drumul către succes. Însă, transformarea acestei pasiuni într-o afacere prosperă necesită nu doar entuziasm,...

  Gadgeturi pentru protejarea intimității 

  Într-o eră în care tehnologia pătrunde în toate aspectele vieții noastre, protejarea intimității devine o prioritate tot mai importantă. Gadgeturile moderne nu doar că...

  4 modalități pentru a crește aportul de proteine din dieta ta în mod sănătos

  Creșterea aportului de proteine din dieta zilnică este esențială pentru menținerea sănătății și susținerea dezvoltării musculare. Totuși, nu toate sursele de proteine sunt create...

  7 proceduri medicale dentare ce nu trebuie amânate

  Îngrijirea dentară este esențială pentru sănătatea generală și bunăstarea fiecărei persoane. Deși poate fi tentant să amânăm vizitele la dentist din diverse motive, unele...

  10 Accesorii indispensabile pentru ghizi turistici

  Accesoriile indispensabile pentru ghizi turistici sunt elemente esențiale pentru a asigura o experiență sigură, organizată și plăcută pentru grupurile pe care le conduc. Aceste...

  15 Lucruri pe care nu le știai despre istoria Israelului

  Israelul este o țară mică, dar cu o istorie extrem de bogată și complexă, care se întinde pe mii de ani și care a...

  Rolul genunchierelor în prevenirea și tratarea leziunilor la genunchi

  Genunchii sunt unele dintre cele mai solicitate articulații ale corpului, fiind esențiali pentru mobilitate și stabilitate. Din cauza utilizării intense și a structurii complexe,...