More

  Fast and Fixed la fel ca dintii naturali

  Dată:

  Share:

  Conceptul Fast and Fixed se adreseaza pacientilor care doresc un tratament rapid cu proteze dentare fixe estetice si confortabile. Scopul tratamentului este de a oferi pacientilor o proteza dentara in termen de o zi de tratament, care se potriveste ferm si indeplineste standarde estetice inalte. 

  In cabinetul stomatologic exista un implantolog experimentat in  sistemul Fast and Fixed. Deoarece dintii sunt implantati intr-o singura zi, te poti bucura de noii dinti o perioada indelungata de timp. 

  Sistemul Fast and Fixed sau dintii implantati intr-o singura zi se adreseaza in primul rand pacientilor cu maxilar edentat sau pacientilor care au pierdut deja un numar mare de dinti. Atat maxilarul superior, cat si maxilarul inferior pot fi tratate cu aceasta metoda. 

  Fast and Fixed fara marire osoasa

  Implanturile conventionale necesita material osos suficient pentru a avea o strangere ferma in osul maxilarului. Aceasta conditie ideala nu este intotdeauna posibila, deoarece in multe cazuri resorbtia osoasa a inceput deja. Implanturile normale au nevoie de o marire osoasa, iar vindecarea dureaza de obicei cateva luni. 

  Sistemul Fast and Fixed poate fi utilizat de obicei, fara marirea osoasa prealabila si, astfel, ofera si o solutie pentru pacientii cu mai putin material osos. Protezele dentare complete existente, frecventate sau presate pot fi de obicei convertite cu usurinta la conceptul Fast and Fixed. Astfel, niciun pacient nu va fi nevoit sa suporte durerea operatiei complexe.

  Implanturile dentare sunt radacini dentare artificiale realizate din titan sau zirconiu care sunt ferm ancorate in osul maxilarului. Pe implanturi se fixeaza coroanele si puntile dentare, care corespund dintilor naturali ca durabilitate si functie si sunt exact la fel ca aspect. Cu protezele dentare sustinute pe implant, acum este posibil sa se inlocuiasca perfect dintii individuali fara a fi nevoie sa fie folositi dintii naturali sanatosi ca piloni de punte.

  Cele mai citite articole

  Daca lipsesc mai multi dinti, implanturile Fast and Fixed pot fi folosite pentru refacerea dentitiei, unde altfel ar fi posibile numai proteze detasabile, libere. Chiar si maxilarele edentate pot fi complet restaurate cu dinti noi permanenti, folosind implanturi cu sistemul Fast and Fixed. Protezele dentare complet detasabile poate fi, de asemenea, imbunatatita semnificativ prin sprijinirea acestora cu Fast and Fixed.

  Implant dentar Fast and Fixed – Avantaje

  Implanturile dentare Fast and Fixed ofera o serie de avantaje fata de puntile conventionale sau protezele dentare amovibile. Implanturile sunt ferm atasate si dureaza de obicei toata viata.

  Dintii vecini raman nevatamati. La fiecare implant poate fi atasat un dinte nou. Daca un dinte este pierdut, acesta poate fi pur si simplu inlocuit. Dintii vecini nu sunt macinati.

  Daca un dinte lipsa nu este inlocuit, corpul descompune osul care nu mai este folosit. Presiunea unei proteze asupra osului subiacent duce, de asemenea, la degradarea acesteia. Osul este conservat local prin implanturi Fast and Fixed, deoarece are loc o incarcare naturala.

  Fortele de mestecat sunt distribuite pe mai multi dinti si implanturi. Acest lucru previne supraincarcarea propriilor dinti. Acest lucru previne leziunile parodontale.

  Dintii ficsi de pe implanturi sunt la fel de usor de curatat ca si dintii naturali. Curatarea este adesea dificila sub poduri, dar nu este asa si in cazul implanturilor Fast and Fixed. 

  Implanturile Fast and Fixed corespund dintilor naturali si se aseamana perfect cu acestia din punct de vedere optic. 

  Cele mai citite articole

  ━ mai multe similare

  3 idei prin care îți poți transforma pasiunea în afacere

  Descoperirea unei pasiuni autentice este, pentru mulți, primul pas pe drumul către succes. Însă, transformarea acestei pasiuni într-o afacere prosperă necesită nu doar entuziasm,...

  Gadgeturi pentru protejarea intimității 

  Într-o eră în care tehnologia pătrunde în toate aspectele vieții noastre, protejarea intimității devine o prioritate tot mai importantă. Gadgeturile moderne nu doar că...

  4 modalități pentru a crește aportul de proteine din dieta ta în mod sănătos

  Creșterea aportului de proteine din dieta zilnică este esențială pentru menținerea sănătății și susținerea dezvoltării musculare. Totuși, nu toate sursele de proteine sunt create...

  7 proceduri medicale dentare ce nu trebuie amânate

  Îngrijirea dentară este esențială pentru sănătatea generală și bunăstarea fiecărei persoane. Deși poate fi tentant să amânăm vizitele la dentist din diverse motive, unele...

  10 Accesorii indispensabile pentru ghizi turistici

  Accesoriile indispensabile pentru ghizi turistici sunt elemente esențiale pentru a asigura o experiență sigură, organizată și plăcută pentru grupurile pe care le conduc. Aceste...

  15 Lucruri pe care nu le știai despre istoria Israelului

  Israelul este o țară mică, dar cu o istorie extrem de bogată și complexă, care se întinde pe mii de ani și care a...

  Rolul genunchierelor în prevenirea și tratarea leziunilor la genunchi

  Genunchii sunt unele dintre cele mai solicitate articulații ale corpului, fiind esențiali pentru mobilitate și stabilitate. Din cauza utilizării intense și a structurii complexe,...