More

  Fast and Fixed la fel ca dintii naturali

  Dată:

  Share:

  Conceptul Fast and Fixed se adreseaza pacientilor care doresc un tratament rapid cu proteze dentare fixe estetice si confortabile. Scopul tratamentului este de a oferi pacientilor o proteza dentara in termen de o zi de tratament, care se potriveste ferm si indeplineste standarde estetice inalte. 

  In cabinetul stomatologic exista un implantolog experimentat in  sistemul Fast and Fixed. Deoarece dintii sunt implantati intr-o singura zi, te poti bucura de noii dinti o perioada indelungata de timp. 

  Sistemul Fast and Fixed sau dintii implantati intr-o singura zi se adreseaza in primul rand pacientilor cu maxilar edentat sau pacientilor care au pierdut deja un numar mare de dinti. Atat maxilarul superior, cat si maxilarul inferior pot fi tratate cu aceasta metoda. 

  Fast and Fixed fara marire osoasa

  Implanturile conventionale necesita material osos suficient pentru a avea o strangere ferma in osul maxilarului. Aceasta conditie ideala nu este intotdeauna posibila, deoarece in multe cazuri resorbtia osoasa a inceput deja. Implanturile normale au nevoie de o marire osoasa, iar vindecarea dureaza de obicei cateva luni. 

  Sistemul Fast and Fixed poate fi utilizat de obicei, fara marirea osoasa prealabila si, astfel, ofera si o solutie pentru pacientii cu mai putin material osos. Protezele dentare complete existente, frecventate sau presate pot fi de obicei convertite cu usurinta la conceptul Fast and Fixed. Astfel, niciun pacient nu va fi nevoit sa suporte durerea operatiei complexe.

  Implanturile dentare sunt radacini dentare artificiale realizate din titan sau zirconiu care sunt ferm ancorate in osul maxilarului. Pe implanturi se fixeaza coroanele si puntile dentare, care corespund dintilor naturali ca durabilitate si functie si sunt exact la fel ca aspect. Cu protezele dentare sustinute pe implant, acum este posibil sa se inlocuiasca perfect dintii individuali fara a fi nevoie sa fie folositi dintii naturali sanatosi ca piloni de punte.

  Cele mai citite articole

  Daca lipsesc mai multi dinti, implanturile Fast and Fixed pot fi folosite pentru refacerea dentitiei, unde altfel ar fi posibile numai proteze detasabile, libere. Chiar si maxilarele edentate pot fi complet restaurate cu dinti noi permanenti, folosind implanturi cu sistemul Fast and Fixed. Protezele dentare complet detasabile poate fi, de asemenea, imbunatatita semnificativ prin sprijinirea acestora cu Fast and Fixed.

  Implant dentar Fast and Fixed – Avantaje

  Implanturile dentare Fast and Fixed ofera o serie de avantaje fata de puntile conventionale sau protezele dentare amovibile. Implanturile sunt ferm atasate si dureaza de obicei toata viata.

  Dintii vecini raman nevatamati. La fiecare implant poate fi atasat un dinte nou. Daca un dinte este pierdut, acesta poate fi pur si simplu inlocuit. Dintii vecini nu sunt macinati.

  Daca un dinte lipsa nu este inlocuit, corpul descompune osul care nu mai este folosit. Presiunea unei proteze asupra osului subiacent duce, de asemenea, la degradarea acesteia. Osul este conservat local prin implanturi Fast and Fixed, deoarece are loc o incarcare naturala.

  Fortele de mestecat sunt distribuite pe mai multi dinti si implanturi. Acest lucru previne supraincarcarea propriilor dinti. Acest lucru previne leziunile parodontale.

  Dintii ficsi de pe implanturi sunt la fel de usor de curatat ca si dintii naturali. Curatarea este adesea dificila sub poduri, dar nu este asa si in cazul implanturilor Fast and Fixed. 

  Implanturile Fast and Fixed corespund dintilor naturali si se aseamana perfect cu acestia din punct de vedere optic. 

  Cele mai citite articole

  ━ mai multe similare

  „Puiul BIO de la La Provincia: O Alegere Responsabilă și Sănătoasă”, afirmă fondatorul companiei, Iustin Paraschiv

  În lumina creșterii interesului pentru alimentația sănătoasă și ecologică, La Provincia, prin intermediul companiei Carmistin, își asumă un pas semnificativ către satisfacerea acestei nevoi,...

  Transformarea zâmbetului: Importanța și beneficiile implanturilor dentare

  În lumea modernă, un zâmbet strălucitor este considerat un atribut esențial al unei imagini atractive și încrezătoare. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor noastre...

  Sfaturi și trucuri pentru întreținerea corectă a parchetului de bambus

  Parchetul de bambus este o alegere populară pentru pardoseala interioară datorită aspectului său estetic plăcut, durabilității și sustenabilității. Pentru a vă asigura că parchetul...

  Bucurie Culinară: Paste cu Piept de Pui

  Pastele cu piept de pui reprezintă o combinație clasică și reconfortantă în bucătăria italiană și nu numai. Această rețetă simplă și versatilă este iubită...

  Canturi pentru blaturile de bucătărie: cum să alegi variantele potrivite pentru proiectele tale

  Ca furnizor de mobilă de bucătărie, știi cât de important este să alegi canturile potrivite pentru blaturile clienților tăi. Canturile nu numai că trebuie...

  Cum păstrez în cele mai bune condiții prăjiturile din cofetărie

  Pentru iubitorii de dulciuri, o prăjitură proaspătă din cofetărie este o adevărată bucurie. Gustul delicios și textura fină pot transforma o zi obișnuită într-o...

  Vrei să ai un zâmbet frumos și o dinți funcționali în 24 de ore? Optează pentru procedura fast and fixed

  Procedura Fast and Fixed, cunoscută și sub numele de procedura All-on-4 sau procedura All-on-6, este o abordare inovatoare pentru tratarea persoanelor care au suferit...